Anssi Törmälä

 

Olen Joensuusta kotoisin oleva 42-vuotias myönteinen ja yhteistyökykyinen itäsuomalainen, jonka harrastuksiin kuuluvat pianon soitto, uinti, hiihto, laskettelu ja ruoan laitto. Ulkoilen paljon myös koirani Ellin kanssa. Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja tottunut elämään Savo-Karjalan järvillä ja vaaroilla.

Olen neljännen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen sekä sen henkilöstö- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja. Toimin myös kolmatta kautta ammatillisesta koulutuksesta vastaavan kuntayhtymän hallituksen pöydän ääressä.

Työskentelen Lehmon aluepappina Kontiolahden seurakunnassa, erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Toimin myös sivutoimisesti sotilaspastorina Pohjois-Karjalan rajavartiostossa. Aiemmin olin mm. Pohjois-Karjalan prikaatissa sotilaspappina. Olen tehnyt tutkinnon teologian lisäksi myös oikeuden saralta, erityisesti oikeustaloustiede ja ympäristöoikeus kiinnostivat.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen yhdessä eri tavalla ajattelevienkin ihmisten kanssa on aina ollut intohimoni. Pitkä kokemus kunnallispolitiikassa ja työelämässä vietetyt vuodet ovat vähitellen kypsyttäneet jatkamaan valtuutetun tehtävässä, mikäli Joensuulaiset kokevat luottamustehtäväni olleen riittävän hyvin suoritettua.